Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Kovalsky tomasz1 d Adam Nowicki Paweł W (2135 niezalogowanych)
43 Posty
Tomasz S
(brus78)
Nowicjusz
Dzięki za wielką pomoc forumowiczów którzy z tak wielkim zaangażowaniem pomagają udzielając niezwykle cennych i wysoce profesjonalnych rad .
Wielkie dzięki za niezwykle miła pogawędkę i wyczerpujące odpowiedzi .
Już sobie znalazłem stawki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
teraz poszukaj sobie coś od nosa
bo tak jakoś parszywieje całymi płatami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to dlatego że taki tłusty po tych dietach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Tomasz S
(brus78)
Nowicjusz
Widzę ,że temat się rozwija
Dobrze panowie .. to wy tu sobie nabijajcie i kolekcjonujcie posty , a ja już wam nie będę przeszkadzał tymczasem pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brus78 napisał:
Dobrze panowie .. to wy tu sobie nabijajcie i kolekcjonujcie posty , a ja już wam nie będę przeszkadzał tymczasem pa

Wiadomość od : brus78
3 Marzec 2013, 14:0
...skoro tak łatwo jest znaleźć tą stawkę to dlaczego nie napisałeś ? czyżby dlatego ,ze udajesz mądrale a w rzeczywistości gówno wiesz? napewno.. pozatym -78 opinii świadczy o Tobie . napisałem PS własnie żeby tacy jak Ty nie odzywali sie ... nara...

---
Jeżeli komukolwiek sugerujesz iż jesteś w stanie pomóc z rozliczeniem podatkowym to SAM POWINIENEŚ WIEDZIEĆ , gdzie odpowiednie dane do rozliczenia znaleźć ... ! .
---
Drobna podpowiedź :
- odliczenie diety dziennej nie polega na tym co sam napisałeś , wiesz co prawda , że dzwonią tylko nie wiesz gdzie ... w Cerkwi to a może w Kościele lubo w Zborze .... .
---
Nie chciał bym Mieć takiego co tak właśnie mami ludzi rozliczeniami ...
Ciekawe ile żądasz za taką przysługę .
---
Ja za podobne rozliczenie w Polsce w latach 90brałel Jabola i dwa piwa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
brus78 napisał:

a poprzeszkadzaj jeszcze .....ilość postów to mam w dupie ale widzę że obdarzasz minusami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
brus78 napisał:
Witam .
Czy ktoś się orientuje jaka jest stawka dzienna diety za rok 2012 ?
Za 2011 było 189nok ale można się spodziewać innej stawki.

Zabieram się za rozliczanie podatku za 2012 .. ewentualnie mogę pomóc kolegom z okolicy.

PS. Proszę nie nabijać sobie postów odpowiadając ,że muszę zaczekać albo coś w tym rodzaju.
Hilsen

nie potrafie przestac sie smiac.....
buahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Tomasz S
(brus78)
Nowicjusz
gabriel
" Nie chciał bym Mieć takiego co tak właśnie mami ludzi rozliczeniami ...
Ciekawe ile żądasz za taką przysługę ."

0 Nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(miras7707)
Wiking
190 nok jest,mam pytanie zarobiłem w 2012 316000 nok zapłaciłem 80000nok podatku rozliczając się jako pendler,mam udokumentowane 85000,na jaki zwrot mogę liczyć z urzędu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
miras7707 napisał:
190 nok jest,mam pytanie zarobiłem w 2012 316000 nok zapłaciłem 80000nok podatku rozliczając się jako pendler,mam udokumentowane 85000,na jaki zwrot mogę liczyć z urzędu

www.skatteetaten.no/no/person/skattekort...katteberegning-2012/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok